Meistä

Jeesus seisoi edessäni!

Näiden sivujen kirjoittamiseen on syynsä. Uskoisin, ettei monikaan ihan vapaasta valinnastaan lähtisi tekemään sivustoja, joiden nimi on Jeesus Kristus. Minulle, Jarmolle, tämä on tärkeää, koska olen tavannut henkilökohtaisesti Jeesuksen vuonna 2001 noin kuukausi WTC-tornien tuhoutumisen jälkeen. Tällöin sanottiin, ettei maailma ole enää entisensä. Se on totta, sillä monet asiat ovat todella muuttuneet. 

Elämme viimeisiä päiviä tässä maailman ajassa. Kun Jeesus ilmestyi eteeni kahden muun miehen/persoonan kanssa, ainoa asia, jonka hän minulle sanoi, oli: EVANKELIOIMISTA ON LISÄTTÄVÄ! Miten voin olla varma, että edessäni seisoi juuri oikea Jeesus. 

Taivaallisesta lähteestä tulevat persoonat esitellään taivaallisella valtuutuksella. Näin minulle ilmoitettiin asia kun miehet olivat vielä noin kahdenkymmenen metrin etäisyydellä minusta katsoen: KESKIMMÄINEN ON JUMALA! Puhe tuli minun sisältäni/sisälleni niin voimakkaalla äänellä, että olin melkein haljeta sen voimasta. 

Raamattu kertoo useasta Jumalan kohtaamisesta ja usein sanotaan, että jäin henkiin, vaikka kohtasin Jumalan. Näin minullekin kävi, että jäin henkiin ja kahden vuoden kuluttua sain tietynlaisen armolahjan, jonka tiettävästi jokainen Jeesuksen kohdannut on saanut kahden vuoden kuluttua.

Tämä Jeesuksen minulle antama käsky, joka on ihan sama kuin lähetyskäsky, velvoittaa minua ja siksi kirjoitan erinimisiä evankeliumia sisältäviä nettisivustoja. 

Tahtoni on, että jokainen pelastuisi, eikä joutuisi kadotukseen. 

... että jokainen pelastuisi ....

 

Jeesus Kristus

Tutustu häneen, jonka kautta kaikki olevainen on saanut alkunsa.

Nämä sivut kertovat Jeesuksesta asioista, jotka ovat kirjoitettuna Raamattuun sekä sellaista, mitä tapahtuu näinä päivinä Jeesuksen toimesta.   

Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan luona, ja Sana oli Jumala.

Hän oli alussa Jumalan luona.

Kaikki on syntynyt hänen kauttaan. Ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.

Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valo. (Joh. 1:1-4)